Vi tillater dessverre ikke utskrifter av denne siden.

V75 Bjerke: Gulljackpot

Dobbel syverpott og storløp på Bjerke lørdag. Mange åpne oppgjør, noen overspilte favoritter og fyldig ramme kan føre til høy utbetaling. Ca 18M å hente for den som blir alene om syv rette.

V75 Bjerke 24.februar v/Morten Rustad

Hurtige Patricia Hastrup er utvilsomt best i V75-1, men fra tillegg på sprint er det alltid sjanseartet. Vanligvis ikke den som tåler å gjøre mest underveis selv heller. Ebba BR har et fint løp på papiret i årsdebuten og må regnes tidlig. Se opp for Be a Mixt Chili B, som har vist form på full distanse og er klart best på sprint. Rask ut og bør ta teten med normaltreff i starten, men må være på hugget for å holde springsporshestene ute. Et vidåpent løp der det fort kan komme en overraskelse om favorittene først svikter.

Thale holdt unna sist, men ikke med mye. Står nå 20m hardere inne ift flere av hestene fra det løpet. Hadde dessuten flaks som såvidt vant tredje sist, da kusken bak utfordreren satt rolig og mistet seieren på det. Thale overspilt som favoritt i svært åpen V75-2. Tangen Elvira er i flott utvikling. Enkel seier nest sist, kom sterkt tilbake etter galopp sist. Trø Yr årsdebuterer. Stod likt med gode Silkespika og hang brukbart med 27/11 - står 20m foran nå. Silkespika har kjempet omtrent jevnt med Løkki Flaksa et par ganger. Sistnevnte logisk nok en av favorittene her med kraftig kuskeforsterkning. Hurtige Homme Hera alltid farlig med riktig reise. Vesle Maia avsluttet bra sist og har toppnivå som rekker godt utover dette selskapet. Stumne Luna feilet seg vekk da Thale vant på Biri. Kom godt tilbake etter galopp sist. Vestpol Hebe har også kapasiteten, men er nærmest håpløst usikker. Stjerne Åsa blir bortkjørt i løp etter løp, men har en tøffere oppgave nå og kommer som vanlig til å få en dårlig start.

Årets Widding-løp en av de svakeste utgavene der ingen er sjanseløse. Roberto Brazz overspilt som favoritt sist, siden han tapte for langt mindre betrodde Patrimony i årsdebuten. Sistnevnte har utviklet seg fint og er en luring i V75-3. Se opp for SK's Spartacus, som er i fremgang. God sist etter å ha tapt 20m på unotert startgalopp. Mr Babalo årsdebuterer. Har vist seg svært startrask bak bil og kan stikke til tet fra springspor også på volte. Eurora er en annen årsdebutant som er bra ut. Dukker opp i ny regi.

Trø Hera avgjorde greit sist etter en sterk avslutning. Står 20m bedre inne ift flere av hestene fra det løpet. Har blitt bedre og bedre i vinter. Favoritten Lykkje Borka holder formen, men sist hun møtte Trø Hera 29/11 hadde Lykkje Borka flaks som hentet tillegget. Da galopperte Trø Hera i et par lengders ledelse tidlig på oppløpet og mistet seieren på det. Kan godt få revansje i V75-4 og er et godt objekt som andrevalg; foreløpig halvparten så lite spilt som Lykkje Borka.

Startraske Quite Cool Classic har utviklet seg fint den siste tiden. Tester nå sprint for aller første gang, noe som bør være en klar fordel. Kan stå inn om hun kommer seg foran, grei favoritt i V75-5. Flere interessante bak ved favorittfall. Wakanda er kanskje feltets beste, men er usikker. Nedkjempet Nad Al Sheba i Drammen 23/10. Mer sterk enn speedig, og er galopplysten. Mira Prawo i form og har en riktig oppgave på papiret. In Håleryd holdt unna for Normandie Royal 31/1. Normandie Royal tok greit ned Quite Cool Classic på Forus sist. Zandra Invalley avsluttet bra og var ikke slått med mer enn en halv lengde av Quite Cool Classic nest sist. Ok avslutning også sist da Mira Prawo vant. Dybdeobjekt.

Kleppe Slauren naturlig storfavoritt i årets Lars Laumb. Var nære ved å vinne både på Solvalla og Bjerke, og tok Vintillatravet på høstparten. Hentet da 40m på Myhreng Jerker, som galopperte i striden på oppløpet etter reise mye i dødens. Sistnevnte en av få seriøse opponenter i V75-6. Kjører seg trolig tidlig til tet. Tekno Odin er sjeldent lite spilt med 7%. Meget svak i siste start, men har som kjent toppnivået.

Kick Off Classic har vist fin formstigning etter pausen. Enkel seier sist etter å ha dirigert i tet. Den posisjonen sikrer han seg trolig igjen. Da blir det ikke så lett selv for gode Valley Ivan å innhente ham i V75-7. Et par aktuelle bak favorittduoen. Thai Navigator gikk i dødens og presterte vel så godt som Vally Ivan (andre utvendig) i samløp på Jarlsberg 13/1. 10x mindre spilt nå. Speedmeister gikk godkjent i lureløpet sist. Positiv treer fra likestart mot deler av eliten gangen før. Står greit til og er aldri ufarlig om han får spare speeden. Cash Converter er rask. Har ikke innfridd, men kan fort få drømmeløpet bak Kick Off Classic. Skrellsjansen.

Eksperten