Vi tillater dessverre ikke utskrifter av denne siden.

En, to, KJØR

Velkommen til travavdelingen av Objektservice, der de tre rutinerte ekspertene Morten Langli, Anders Mikkelborg og Morten Rustad skal servere underspilte drag, overvurderte favoritter og dristige spill gjennom Norsk Rikstotos "Eksperten". Du finner oversikt over aktuelle spill HER.

Objektservice vil etterhvert også tilby redaksjonelle vurderinger og løpsanalyser for salg;  primært for V65 Bjerke onsdag, V75 lørdag og til eventuelle jackpotomganger. Eksempel på hvordan det omtrentlig vil se ut, kan du se HER. Hester i rødt vil - etter vår mening - ha status som overspilte i forhold til prosenttallet (hvor mye spill de har på seg når vurderingen er foretatt); motsvarende vil hester i grønt være underspilte. I klartekst betyr det at hester i rødt i lengden bør ha LAVERE seiersfrekvens enn sitt prosenttall; de grønne bør ha HØYERE. Objektservice kan ikke ta ansvar for eventuelle feil i teksten, som f.eks. hest med feil oppgitt startnummer. Vi etterstreber selvsagt at alt skal være feilfritt til enhver tid, men feil kan uheldigvis slippe gjennom nåløyet fra tid til annen. Konferer alltid med det offisielle programmet hos Norsk Rikstoto.

Teknisk informasjon

Viktig å merke seg er at disse tjenestene kun vil være synlige i nettleseren i den aktuelle sesjonen. Det kan derfor være lønnsomt for kjøpere å ta et par forhåndsregler, i tilfelle uhellet skulle være ute, og man lukker eller på annen måte avslutter nettleseren før varen er "konsumert". En mulighet er å ta et (eller flere) screenshot av skjermbildet. En annen redningsplanke er å kopiere adresselinjen (URL'en) og lime den inn igjen i den samme nettleseren. Da vil man ha tilgang til teksten en viss tid fremover.

Vi kan også komme til å presentere dagsaktuelle innslag av ymse karakter. Det kan være alt fra omtaler av objekter, vurderinger av kjørte travløp eller kommentar til andre hendelser innen travverdenen. Som f.eks. de mer eller mindre faste spaltene "GENISTREKEN" og "KAKTUSEN", der vi - om vi finner noen - vil henholdsvis argumentere for et spillbart og mot et overspilt objekt.

Vi samarbeider med Rikstoto

Man kan også logge seg inn på sin Rikstoto-konto herfra; tradisjonelt innloggingsfelt finner du til høyre på forsiden, sammen med en Lyntoto-spillboks for de som foretrekker det. Resultatservice er den samme som du finner hos Norsk Rikstoto.

Du finner oss også på Facebook, link til høyre på forsiden. Gjør som mange andre - klikk "liker" du også :)

Send oss gjerne konstruktive tilbakemeldinger om du har noen gode ideer. Det kan du gjøre HER.

Eksperten