Vi tillater dessverre ikke utskrifter av denne siden.

Kjøpsbetingelser

Objektservice selger tips/analyser til privatpersoner. Tips/analyser solgt via nettsidene betales med kredittkort og leveres i nettleseren øyeblikkelig etter betalingen er godkjent. Alle priser er oppgitt i norske kroner og inkluderer merverdiavgift. Ingen gebyrer eller avgifter kommer i tillegg.

Betalingen av tips/analyser foregår hos Nets, og Objektservice lagrer ingen kortdetaljer hos oss. Navn, telefonnummer og e-postadresse lagres for eget bruk, og videreselges ikke til tredjepart.

Det gies ingen garantier for at tips/analyser gir gevinst. Kjøp av tips/analyser omfattes ikke av angrerettloven siden selve leveringen av tips/analysen medfører at det ikke kan leveres tilbake.

Slik får du tipset

Etter at betalingen er gjennomført vil du bli sendt videre til en side som viser tipset/analysen. Du vil også få en kvittering på ditt kjøp tilsendt pr. epost. Merk at tipset kun vil være synlig for nettlesersesjonen du har aktiv, hvilket betyr at hvis du lukker nettleseren vil tipset forsvinne. Det er heller ikke mulig å skrive ut tipset av kopimessige årsaker. Ved problemer ta kontakt med oss på post@objektservice.no.

Eksperten